BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Thursday, April 12, 2012

happY biRthDay ~TTM~



salam chenta hatiku...

entry pertama di duabelas april dua ribu dua belas...
sy sedang berkecik hati dgn seseorg.. 
tp xpe lah.. memandangkan hari ni besday dia..
sy dgn ikhlas hati buat entry nie..
nak cerita skit knapa aq kecik hati... huhuh...
besday dia harini... so aq xdapat la nk jmpa dia hr ni sb smlm (Rabu) aq dah gerak lik kL..
so... dgn ihsan sbg seorg sahabat.. ape slahnye kan aq bg dia hadiah..
tp smpai hr yg dijanji.. aq still xtau nk bg hadiah pe..
jnji nk jmpe die kul 4.30.. kul 2 aq lom ada keptusan nk bli ape.. 
hurmmm 
so nk ajak org teman g beli hadiah pn xde org..
atlast.. aq pegi sorang2 meronda atas jusco tu..
first tyme kot.. aq jln2 mall sorg2... 
pusing punye pusing akhirnye.. aq jmpe perfume adidas..
tak pk byk dah... trus aq bli.. sb masa pun dah suntuk..
nk balut mmg tak sempat.. aq naik pulak kedai sampul..
beli smpul yg dah siap2 tu. siap ngn riben lg..
bersemangat gile kan... bkn pe..
aq rasa.. mybe ni hadiah terakhir dr aq utk die..
sb nye..
nt lau masing2 bawak haluan masing2.. n dah ada pasangan masing2..
tak leh dah nk berhadiah2 bagai kan..
so.. takpelah..
kad pun sempat jgk beli... tp tulisan aq dlm kad tu..mmg mcm cacing kerawet..
hahaha.. yer lah.. tulis ats stereng kete.. mau tak jadi cacing. hhehe
then trus pecut kete g tmpat yg dijanjikan...
tgh drive "ttm" aku tu msg kate dah smpai..
so... aq bwk lg laju lah.. xnk die tgu lama..
n smpai je.. aq dh nmpk die.. 
asik ngn hp die..
n tyme tgh minum.. ade call masuk...
n die jawab kol bukan main jauh...
sblm ni takpenah mcm tu pun...
sentap aq weh... 
then pas jawab kol.. trus ajak balik... cube bygkn..
okelah.. aq malas nk sentap2... 
bile smpai kat kete aq kasi kat die bende yg aq nak kasi.. 
die ckp thnkz.. n trus blah...
so... mmg rasa tacing sgt... aq pon mls la nk pk byk.. 
trus start kete.. n blah balik umah... huee~..
ermm mybe die ada hal yg sgt penting ( ayt penyedap hati)
n hari ni fb die penuh je org wish besday.. termasuk lah aq.. 
tp post org lain,... ade je die reply..
tp..post aq...................... =( 
seyes.. kecik hati sgt...
tak pe lah.. mybe die tak sempatnk reply sume (ayat penyedap hati lagi)

ape2 pun..... HAPPY BIRTHDAY FIQ... 
SEMOGA AWK PNJANG UMO N MURAH REZEKI...

"Bermula satu pertemuan, terjalin sebuah ikatan
tercipta seribu kenangan... kini hadirnya persahabatan ...
menguji keutuhan dan kesetiaan..
lantaran itu, belajarlah menghargai sebuah kenangan,
kerana ia hanya wujud dalam ingatan
tiada yg bisa mengubahnya
itulah realiti kehidupan ..
namun sebuah persahabatan yang sejati 
pasti akan membawa kerinduan yang abadi...


"di kesempatan ini, tidak ku lupa untuk mendoakan semoga Allah selalu menyayangimu, memanjangkan usiamu, memberi kamu kesihatan yg baik kerana kamoo tetap yg teratas di hatiku.. kamulah sahabatku..

SELAMAT HARI LAHIR

2 yg prihatin:

EidA said...

i know who's dat guy..hehe

cHEnTa TiKa said...

uitt2.. syhhh...
:P