BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, March 6, 2012

cinta ku kini terbagi lagi...

salam chenta hatiku...

entry pertama lima mac duaribu duabelas...
heheheh
entry ni byk gambar harap maklum..
sb malas nk menaip pnjang2..
ermm hari tu kan aq da gtaw yg aq dapat anak sedara baru..
puteri kepada abang sulong ku...
puteri kedua abg sulongku..
n now abg di dah jadi abah kepada tiga org cahaya mata..
dua puteri dan seorang putera...
anak buah keenam dalam hidup maksu ika...
dah enam orang ank buah aq...
tiga laki2 tiga perempuan.. hehehe
cun2...
so... cinta...kasih sayang... masa... "hadiah"... sume2 kena bagi sama rata...
dulu bagi pada empat.. now kna bahagi 6...
eh.. mane lg sorang.. yg sorang lagi duk jauh.. so jarang2 jmpe...
apepon maksu nk ucapkan.. welcome to our family sayang..
penantian satu penyiksaan... si abg sudah tidak sabar menanti kelahiran baby..


ni kakak nurul n kakak nabila.. juga dah berdebar menanti kelahiran c kecil..

tgk.. muke dah heppy bila dah dapat adik... lau tak die pon muram je.. tu bru nak makan nasik...

jeng jeng jeng.... si kecil selamat dilahirkan.. 2/3/2012 (6.25pm)



ni dah balik rumah... sepetnye mata die..

kakak pon tak berganjak dari katil.. seronok dapat beby ...sanggup ponteng kelas kafa..

ehh.. ni beby besar laa.. die yg sibuk nk tdo kt bantal adik





NUR SAYYDAh DINI
cepat besar.. n jadi anak yang solehah ye..
banggakan kedua ibubapa mu...



0 yg prihatin: