BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Monday, May 16, 2011

hari pertama ku bergelar UStAZAH IKA..

salam chenta hatiku...

hari yg di nanti akhirnya tiba..
terasa menggeletar tubuh kot tyme nak gerak pegi taska td...
neves yg teramat sgt...
smpai terlupa jalan nak g taska..
mmg dh neves tahap atok cipan dah...
kitorang smpai depan taska tu tepat pkul 7...
ye lah.. hari 1st lah katekan...
lagi pun prinsiple die yg suh g kul 7..
elok smpai depan taska tu...
sape pun xde lah...
mujur aq ngn partner aq...
so tgu smpai 720 jgk.. bru ada cikgu datang...
mujurlah suma ustazah kt citu sporting2...
layan kitorang baik pnye...
n mule2 budak2 masuk... diorg pelik je tgk ade org asing dalam kelas...
last2.. bile kitorang dah usik2 diorg... layan diorg...
smpai duduk ats riba la...
hehehe
sgt seronok....
mula2 ustazah ita kenal kan kami kt anak2...
mmg terasa sangat teruja...
UStAZAH IKA n USTAZAH ida...
harap hari2 seterusnya aku akn berjaya memikul tanggungjawab sbg seorang pendidik...

Sunday, May 15, 2011

esok saya akan jadi ustazah Atika

salam chenta hatiku...

hai sume.. masih ingt sy x??
ape da lupe?? :'(
xpe lah... ape buleh buat kan.. hehehehe...
ok2.. xmor sedey2...
ni tika nak cite nie..
esok...
tika dah start praktikel taw...
seminggu yang lepas hbis exam..
dlm masa seminggu tika asyik berpoya2 sakan...
n esok... tika dah kena start praktikel kat salah sebuah taska di Shah Alam...
ermmm terasa seperti kena kejutan elektrik wooo...
ermm tp nak wat mcm ne kn.
ini jalan yang harus tika lalui...
untuk menghabiskan sisa2 kehidupan sebagai bakal guru pendidikan awal kanak-kanak...
insyaallah kalau ade rezeki 2012 settle...
hehehe
ermmm seminggu pening mengemas barang2 sume...
berpindah dari kolej za'ba uM ke seksyen 8 shah alam..
sesak jugak napas...
pk mcm ne urusan pndah barang...
n segala2nya...
tp akhirnya..skrg tika dah cuba2 menyesuaikan diri ngn bilik yg tika n kawan tika sewa kat blok 3 seksyen 8 nie...
hope semua berjalan lancar...
hehehe
n esok pepagi dah nk kena pegi taska tmpat mengajar tu...
taska tu berhampiran ngn IPK selangor...
n taksa tu Islamic skit taw...
hahah xheran lah nt budak2 pnggil tika ustazah...
mmg ustazah rock ar.. hahaha
kawan2 doakan semuanya lancar yer...
nebez sangat nie...

p/s: entry yg agak skema ayatnya.. hahahah dah lama x update gini lah jadi nya