BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Thursday, January 20, 2011

saya tidak akan online selama 3hari

salam chenta hatiku...

kawan2..
esok lusa n tulat tika xda kat KL..
tika join program persatuan..
nak pergi khidmat masyarakat kat KG.KECAU pahang..
ermm terasa sangat3 teruja...
tp nervous pun ade jgk nie..
sedey pun ade..
haishh ape la ko ni tika...
nk pegi jalan2 je pon... bukan nk pegi berjuang kan..
hahahaha
tika sedey la sb 3hari xleh nk online..
xleh nak update blog... xleh nak blogwalking..
xleh nak g gelak2 kat page orang...
adesh..
mcm2 rasa nie..
nervous sebab tika takut mcm mane penerimaan orang kg terhadap tika..
esp. keluarga angkat tika..
tika nye keluarga angkat (mak n ayah ) mude lagi taw..
yg ayah lahir tahun 1980 n mak lak lahir tahun 1982..
hahaha sebaya ngn akk tika ler...
nk panggil mak ke??? hihihih..
panggil akk je lah ..
heheheh
ermm.. n dgr kate mcm2 aktiviti kat sne nanti..
nk kena naik boya ( mcm rakit )mase nk g kampung tu..
pas tu ade nightwalk.. lalu kawasan perkuburan lama...
huisshh.. seyes seram...
n mcm2 aktivitti lagi..
n bdak batch tika akn ade xtviti yg melibatkan assigment..
nak kena g hias sekolah tadika..

now tika sedang bergiat mnyiapkan assignment tika..
oklah..
tu je kot nak cite..
nt tika balik..
tika akn update ttg orang KG.KECAU... aktivit n sebagainya...
sem lepas pergi JENGKA 8.. yg sgt2 besh..
hope kali ni pun mcm tu..
harap tika balik nnti ...ade byk pengalaman bermakna...

p/s: kawan2 blogger.. jgn lupa singgah selalu yer...

1 yg prihatin:

Mknace said...

:) :) :)
selamat beramal
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited