BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Sunday, January 9, 2011

berita tergempak : facebook akan di shutdown

salam chenta hatiku...


terkejut weyh...
bila tgk link dari sorg mber kat fb..
die cakap...
fb nk tutup dah..
biaq btoi kan..
so aq klik link tu..
tgk2 betul la..
admin dia cakap.. dia stress nak handle site ni...
boleh jadi gila katanya..
hahahah
dh taw mcm ni knapa wat dlu.. adeshh..
n selepaas 15 mac.. segala akaun n gambar2 dlm fb akn ilang..
mcm xcaya kan..
tp percaya lah..
nak tau lebih lanjut.. tgk cni facebook nak tutup
so kepada kawan2 sekalian..
ayuh.. kita selamatkan segala pic2 kesayangan kita, teman2 kita dan segala yg penting dlm akaun fb kita...
nt bila dh shutdown.. mmg kita xkn leh access lagi ke facebook
kepada kawan2 yg msih belum bertukar nombor telefon dan sebagainya..
sila lakukan sebelum 15/3/2011
emailkan...
tika_5688@yahoo.com