BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, January 25, 2011

keluarga baru di kG.KUALA KECHAU

SALAM CHENTA HATIKU...

nantikan update terbaru tika....
heheheh..
layan pic ni dlu








Thursday, January 20, 2011

saya tidak akan online selama 3hari

salam chenta hatiku...

kawan2..
esok lusa n tulat tika xda kat KL..
tika join program persatuan..
nak pergi khidmat masyarakat kat KG.KECAU pahang..
ermm terasa sangat3 teruja...
tp nervous pun ade jgk nie..
sedey pun ade..
haishh ape la ko ni tika...
nk pegi jalan2 je pon... bukan nk pegi berjuang kan..
hahahaha
tika sedey la sb 3hari xleh nk online..
xleh nak update blog... xleh nak blogwalking..
xleh nak g gelak2 kat page orang...
adesh..
mcm2 rasa nie..
nervous sebab tika takut mcm mane penerimaan orang kg terhadap tika..
esp. keluarga angkat tika..
tika nye keluarga angkat (mak n ayah ) mude lagi taw..
yg ayah lahir tahun 1980 n mak lak lahir tahun 1982..
hahaha sebaya ngn akk tika ler...
nk panggil mak ke??? hihihih..
panggil akk je lah ..
heheheh
ermm.. n dgr kate mcm2 aktiviti kat sne nanti..
nk kena naik boya ( mcm rakit )mase nk g kampung tu..
pas tu ade nightwalk.. lalu kawasan perkuburan lama...
huisshh.. seyes seram...
n mcm2 aktivitti lagi..
n bdak batch tika akn ade xtviti yg melibatkan assigment..
nak kena g hias sekolah tadika..

now tika sedang bergiat mnyiapkan assignment tika..
oklah..
tu je kot nak cite..
nt tika balik..
tika akn update ttg orang KG.KECAU... aktivit n sebagainya...
sem lepas pergi JENGKA 8.. yg sgt2 besh..
hope kali ni pun mcm tu..
harap tika balik nnti ...ade byk pengalaman bermakna...

p/s: kawan2 blogger.. jgn lupa singgah selalu yer...

Tuesday, January 18, 2011

ibu, kamoo lah segalanya...Contest ANUGERAH SUDIRMAN

salam chenta hatiku...


ermm rasa nya ni kali ke dua aq join contest..
actually..
bukan nak menang sgt pun..
tp bila tyme baca contest Contest ANUGERAH SUDIRMAN bro SUDIRMAN

tetiba rasa aq nak berkongsi tentang orang yg paling aq sayng dengan korang..
dan disaat aq menaip entry ini...
rasa rindu pada ibu sesangat kuat...
sblum ni ada jgk entry utk mak..
iaitu kesayangan ku bah.1
entry ini jgk diciplak serba sedikit dari sana..
hehehe terpulanglah pada tuan punya contest nak terima ke x.. heheheh

ok nak mulakan dah nie

she is the beautiful flower in my heart...
ok pic di atas merupakan wanita yg dimaksudkan...
nama diberi: rahmah binti awang.. mak aq ni 3 bradik je lam fmily diia..
so aq ade paklong n makngah.. kazen aq plak pgl kat mak aq chu..@makchu..
mak aq umo die 57 tahun...3/10/1953
mak aq lagi ar nmpak muda.. mak aq tuh maintain cun dr zaman2 sekolah ag..
sb apa aq kata gutu??
ermmm sb penah sekali.. ade sorg pakcik ni dtg umah...
(klu xclap ar.. ke jmpe kt mane2 xingt)
die tnye,.. ni chik ka?? (nma mnja mak aq dr kecik smpai skrg,, xbesaq2)
mak aq ngn muke malu2 pun jawab ye lah...
la hang nie dri sekolah xubah2.. muka mcm tu ja.. badan pun mcm tu ja....
see.. terbukti kn...
ibu kepada 5 orang cahaya mata...
3perempuan dan 2 orang lelaki..
ehemm2.. nak gtaw nie,, aq anak bongsu okay.. hehehe
menimang anak pertama pada tahun 1972 masa tu.. umor mak aq around 19tahun..
muda kan... dan anak terakhir dia lahir tahun 1988...
mak aq suri rumahtangga sepenuh masa...
rasa nya pas kawen trus xkeja kot..
abah aq syg bini..so suh duk umah je..
mak aq plak syg laki.. so duk umah jaga makan pakai abah aq jer..
. bru betul mcm tu...
ape yg menarik sal mak aq??
mak aq chantek... mak aq langsing...
mak aq kuat bebel...
opssss... mak aq syang kat aq n ank2 yg lain...
mak aq ni pemalu kit.. ade r macam aq niyh...
jarang g bergosip2... die duk umah jer..
mmg xsuke g wat mesyuarat kt tingkap umah org...
mak aq pandai masak taw,, plg besh.. gulai daging@rendang tyme raya..
tp bila tnya resepi.. sure2 die jawab.. resepi hentam sajalah...
hahhaha skrg nie aq pun mcm tuh gak..
klu masak jer... sume mnde yg ade aq nk masukkn...
kak aq tnye resepi sup cendawan delicious yg aq masak bru nie..
jawapan die mudah sy.. resepi hentaam sajalah.. hahahaha...
n lagi 1 masakan mak aq yang aq paling gila... jeng3...
opcoz la laksa.. kalu balik cuti..
kompom aq paksa by hook or by crook suh mak aq masak laksa gak ..
huhuh nk blaja wat sendiri bukan malas.. tp xsama...
ermmm lagi 1.. mak aq ni suke membaca..
even mate tu dh xbpe nmpak.. die mmg suke mbaca..
kalu novel koleksi kakak aq tuh..rasanya.. dh 10x pe die repeat baca... boring2 duk umah..
ye lah xde sape kan kat umah.. tp tu dlu ar..
b4 ade cucu2 yg comey2.. eyh cucu ke???
ank kecik kot.. hehehhe sb nabila bukan pgl die tok.. tp pgl mak...huhuhuh
skrg ni msa mak aq dihabis kn jaga cucu2 yg semakin bertambah...



seyes mak aq makin kurus.. huhuh
mak aq kuat bebel taw... kalu die bebel.. mmg sakit gak ar tinga nk tahan.. mau merah dlu...
mak aq rajin kemas umah,,, n pndai gubah bunya.. mak aq suka menanam... halaman umah aq tuh chantek jerk.. sb mak aq lah..
seyes anak2 sowg pun xde bakat macam mak aq

perkara paling besh mak pernah buat n buat aq selalu rindukan mak....
1. masak laksa juz utk saya...
2. belikan basikal tyme aq dapat no.1 masa darjah 1.
(xtaw la ni wet mak ke abah.. tp yg penting kalu mak suruh abah beli... mmg susah skit )
3. mak selalu sapu ubt kat blakang aq stiap kali aq batuk teruk..
4. mak selalu bela tyme aq kena marah...
5.mak suke bebel.. itu muzik dihatiku..
(kalu mak x bebel.. smpai hari ni aq xkn berjaya..)

aq anak mak yang sangat nakal...
dalam suma2 aq paling nakal taw..
aq selalu kena pukul ngn mak..
pernah sekali tu..
aq ponteng sekolah..
mak ngn abah mmg marah sgt2..
aq tahu aq dah musnahkan kepercayaan mereka..
oleh itu..
sejak aq masuk UM nie..
aq dah bertekad xkan buat mak aq ngn abah aq sedih hnya sebab aq...
aq akan berusaha utk membalas segala jasa mak ngn abah,,

ok tu je utk kali nie.
kalu nk ikut2 byk sesangat nak tulis sal mak...
tp lain kali lah yer...




bas rapid untuk wanita sudah dilancarkan....

salam chenta hatiku....

ermmm mmg rimas kalu terpaksa naik bas berhimpit2 dgn kaum2 lawan jenis..
mane xnye.. diorg ni suka amek kesempatan semasa kesempitan.. (eh btul ke ayt nie)
ermmm even aq kurang menggunakan perkhidmatan bas... bukan sebab aq berlagak ke sebab ape.. tp sb aq penin la naik bas shuttle nie...
bawak laju.. n tetiba break..berhenti byk tmpat lak tu..
dh tu terpaksa bersesak ngn mat2 endon suma..
uh... xsanggup..
tp means bukan xnaik lgsung lah...
penah jgk naik dlu2 masa sekolah menengah kejap..
pastu abah belikan moto.. trus xnaik bas..
n bila dh masuk UM nie..
mmg terkenallah kn dgn bas rapidKL..
tp leh dikira la bpa kali aq naik... mmg turun dari bas.. rasa mcm baru lepas naik rollercoaster..
n ni berita yg baru aku baca kt UTUSAN MALAYSIA ONLINE...
bgus jgk inisiatif menteri tu...
tp rasanya bas utk wanita ni agak terhad..
so, kadang2 mengejar masa,,
terpaksa jgk la naik bas biasa yg bukan dikhaskan utk wanita..
oleh itu...
para kaum wanita sekalian...
berhati2 yer...
juga utk peringatan kpd diri sendiri...

Khidmat bas wanita dilancar





KUALA LUMPUR 17 Jan. – Perkhidmatan bas RapidKL khusus untuk golongan wanita dilancarkan secara rasmi hari ini meliputi 15 laluan iaitu lapan laluan baru dan tujuh laluan yang diperkenalkan dalam tempoh percubaan bulan lepas.

Hasil tempoh percubaan itu, Syarikat Prasarana Negara Berhad (Prasarana) yang bertanggungjawab ke atas RapidKL menerima sebanyak 94 peratus sokongan daripada responden supaya perkhidmatan bas itu diteruskan dan diperluaskan.

Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil yang melancarkan perkhidmatan bas itu mengucapkan tahniah dan syabas kepada Prasarana dan RapidKL kerana membantu kerajaan mewujudkan persekitaran mesra untuk wanita.

‘‘Ini adalah usaha penambahbaikan bagi isu keselamatan untuk wanita dan paling utama memberi ruang kepada golongan wanita untuk merasa selesa ketika berada di dalam bas terutama semasa waktu puncak.

‘‘Selama ini, wanita terpaksa berhimpit-himpit dengan golongan bapa di dalam bas dan itu boleh menyebabkan wanita berasa kurang selesa dan tidak selamat,’’ katanya selepas melancarkan perkhidmatan Rapid Bas Wanita di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) sempena Sambutan Ulang Tahun Ke-10 Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat di sini hari ini .

Shahrizat berkata, kementerian berharap perkhidmatan bas tersebut akan diperluaskan lagi ke kawasan-kawasan lain dan langkah ini dapat memberi kesedaran kepada orang ramai bahawa isu keselamatan wanita adalah penting.

‘‘Bagaimanapun kita tetap memberi pilihan kepada golongan wanita untuk menggunakan perkhidmatan bas wanita sahaja atau bas biasa. Namun, saya rasa usaha RapidKL ini adalah langkah terbaik,’’ kata beliau.

Sementara itu, Pengerusi Prasarana, Tan Sri Izuddin Dali ketika ditemui berkata, berikutan sambutan yang menggalakkan ketika tempoh percubaan, pihaknya akan menambah lapan laluan baru selain tujuh laluan sedia ada.

‘‘Pihak syarikat menyediakan laluan pada waktu pagi dan petang iaitu khusus ketika waktu puncak. Waktu yang ditetapkan adalah 6.30 pagi hingga 7.45 pagi serta 4.30 petang hingga 6 petang,’’ katanya.

Dalam pada itu, Pengarah Kumpulan Bas Prasarana, Datuk Mohamed Hazlan Mohamed Hussain berkata, walaupun perkhidmatan bas itu khusus untuk wanita, kanak-kanak lelaki di bawah umur 12 tahun dibenarkan menaikinya dengan ditemani oleh saudara perempuan.

‘‘Bagi memudahkan pengguna membezakan bas wanita daripada perkhidmatan biasa, syarikat menyediakan ikon Rapid Bas Wanita di bahagian cermin hadapan, pintu tingkap serta paparan skrin LED pada bas tersebut,’’ ujarnya.

Wednesday, January 12, 2011

perang mulut yg tercetus diruang tamu

salam chenta hatiku..

mempersembahkan


gamat.. umah aq tyme ni...
yg sorang macam spiderman..
yg lagi sorg macam batman...
sila abaikan pic akk2 aq di dlm video ini... ngeee
ni la hero2 mummy di rumah...
hnya mereka penawar duka..
klu tgh sedey... marah ke... tgk je muka dak2 ni..
mmg terlupa segala rasa..
aq sgt syg mereka..
layanzzz

tension lah segroup ngn budak yg budget bgus...

salam chenta hatiku...


wekkk skit kat orang yg suka budget bagoosssss!!!

ermm..
mulalah nak naik n3-n3 yg mcm nie..
bila dah apa yg aq buat xdhargai..
mcm nie..
sebenarnya..
ade 1 kelas aq nak 5 orang utk 1 group..
so kebetulan... dah duk sederet tyme kelas tu..
aq pun cakap kt besfren aq ok jelah tyme die kate nk amek si B (bukan nama sebenar) ni join group kitorang..
tp si B ni kurang sedor yg die cume minority je dlm group kami..
sb xde org nak amek die..
so... kite dgn rela paksa amek die as group member...
tp suke2 hati die je nk bertindak sebagai ketua...
mmg aq xnafikn..
suma die punye leadership bgus..
-xpe la.. kalu ko nak jadi ketua pun..
it's ok.. lagi senang kitorang..
keja pun xde lah last minit kan..
tp tu ar..aq geram sgt..
haritu lecturer de bg keja...
ok fine.. mmg aq terlupa ade meeting group mlm tu..
tu pun sb aq demam..
so aq tido awal skit.. n die dtg bilik suh wat n siapkn malam tu jgk...
aq cakap insyaallah.. padahal kelas esok nye kul 3.30 PETANG kot..
aq gagah jgk siapkn ... punye byk aq buat mlm tu.. dgn demam2 nie
then die suh submit kt die n die nak edit skit2..
ok fine.. mlm tu jgk aq sent by email
byk jgk slide aq buat..
tiba ari presentation..
kitorang group 1..
ok kitorang je kna present..
mau terkejut beruk.. aq punye slide tgl 1slide per 1 tajuk..
meanss aq nye tajuk ade 2.. so 2slide je..
aq tulis berjela2..
last2 yg die masukkn lam slide tu ciput..
smpai aq sendiri xtaw nk terang mcm ner..
padahal artikel mber aq lagi sowg lebih kurang je ngn aq...
n slide die pas slide aq.. boleh plak die masukkn slide mber lg sowg full..
adesh...
mmg sakit hati ar aq tyme tu...
mmg macam nak maki hamun tyme tu jgk..
tp.. aq sabar..
seyes.. aq xleh la nk kerjasama ngn dia...
hal ni aq lum gtaw kt mber yg len..
sb aq taw... skrg nie die dah cilok suma mber2 yg rapat ngn aq..
so bile aq cakap pun.. diorang leh suh aq juz relex.. hurmmmm
die tu suma die bagus.. huh.. tension weyh mcm nie...


Monday, January 10, 2011

mak dah kembali kan ABG MUD saya hari nie...



salam chenta hatiku...

ermm keadaan semalam amat men'down'kn aq..
tp ape buleh buat an....
dah ini yg tertulis..
hehehe
redha jer lah..
ok per idup sowg2..
xperlu pk nk jaga hati org tu..
ape2 jelah,...
so smlm pas aq amek keputusan nk titikkn apa yg bermula..
mmg la sedeyh kan..
tp ape leh buat...
janji tetap janji...
tgk lah mcm mane nt... heheeh
ini bukan bermaksud aq xtetap pendirian..
tp aq kan baik hati..
just wait n see...
n pas je aq wat keputusan tu..
aq mempanda kan diri...
bengkak jgk mata..
tp. kejap je..hehehe pastu aq leh gelak2 tgk AJL..
terbaik tol..
abis je aJL..aq nak tdo.. tp xleh..
dok teringat kenangan ngn die..
ushhh.. sudah2 lah..
rasa2 dlm kul 2.30 pg jgk bru leh tido..
bgun pagi td..mmg rasa down lagi..
xde mood nk g kelas..
ehh.. mane leh ponteng kelas...
azam baru nk full kan attendend sheet okay..
bile siap je..
terpk lak.. hurmmm nak g kelas ngn sapa yer??
tgk kiri.. tgk kanan...hurmmm xde sape2 pun ,,,
so... jalan sowg lah jawab nye.. hehehe
tyme ni mmg rasa sgt2 down.. mood pun xde.....
sy perlukan kekuatan utk g kelas n belajar..,
mana nak cari abang mud aq nie.. n macam mana nk suh pakcik down pegi dari hidupku..
n sambil jalan tu,,.
aq amek hp... cari nama mood... eh bukan la.. cari nama.. my mummy...
aq kol mak.. ok.. skrg mak i pakai hp okay..
tp xjawab pulak.. down balik..
mana mak pegi nie... dh kul 11 xkan xbgun tido ag.. mustahil....
then cari lagi nama... home.... telefon line telekom okay..
bunyi sekali.. dua kali... tiga kali.. empat kali.. lima kali.. tuttt tuttt... tutt tuttt...

adesh mana mak nie.. elok aq nak letak jer.. dgr suara mak...
terus aq tersenyum..
trus naik semangat aq hari nie..
mak aq ni bkn jenis bila aq kol tnye.. nak ko blaja btul2 ye.. sowey.. itu xde okay..
mak aq ni jenis rock skit..
ni hang tepon nie.. xp kelas ka?
trus tnya gitu..
bila aq cakap aq otw g kelas sowg2..
xde nye mak nk cakap.. siannya...
mak aq jawab pe taw?? ok lah tu.. blajaq sama hidup berdikari..
ok mak.. anak mak tgh blajaq berdikari lah nie...
pastu aq dgr anak buah aq c boolat nanges...
cian budak boolat tu.. kang jatuh buai pulak..
so aq cakap xpe lah.. satgi akim jatuh buai plak..
even lum puas sembang ngn mak... tp aq dah ade semangat baru..
abg mood aq dah kembali...
so ... now aq dah bleh pegi kelas n belajar... fullstop..
rindu mak sgt2...
terima kasih mak sebab kembalikan abg mud sy n semangat sy yang hilang...
saya sayang mak saya...


layan lirik :tolong ingatkan aq -ana rafalli

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari



Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita




tolong ingatkan aku (lagu juara AJL 2010)

salam chentahatiku...

okay.. aq kat hostel ni tercari2 tv yg boleh ditonton..
sanggup xmakan mlm kat kolej sb nk g kafe tgk AJL smbil makan..
tp..malang sungguh..
kat kafe org subhanallah punya lah ramai ok...
so... dgn hampa balik bilik..
carik channel hotfm kat hp...
dgr pun serak2...
then..
terpk..
livestream kan ade..
tp....

livestream mesti nk internet yg laju..
klu takat wireless UM nie.. ape barang sgt kan..
so...
aq menggodek2 brukband roomate aq..
awal tu xleh connect plak... unsuccessfull install..
alamak..
xpe2.. cuba lagi..
pastu... ok done..
trus cari link yg fara fauzana letak kat status FB die..
klik kt cni.. perhhh punya la byk kali aq klik..
still keras je kat ctu..
aq pun.. tekan jelah..
karpet merah AJL..
xdpt tgk life dorang nyanyi..
tgk karpet merah udah ler...
then tetiba dengar 1 suara dr laptop aq...
suara faizal ismail..
"what is ur name?
my name is faizal...
who is faizal???
faizal ismail.."
upsss iklan kejap...
jeng3...
now aq dah bleh tgk ajl 2010 live kt lappy jerk..
mmg terjerit2 roomate aq tyme tgk faizal tahir nyanyi lagu hanyut tu.. huhuh
n ni keputusan die...



Juara : Ana Rafali- Tolong Ingatkan Aku

Naib Juara : Meet Uncle Hussin Feat Black - Drama King

Tempat Ke 3 : Hafiz- Noktah Cinta

Persembahan Terbaik Faizal Tahir - Hanyut

Vokal Terbaik : Hafiz- Noktah Cinta

Sunday, January 9, 2011

berita tergempak : facebook akan di shutdown

salam chenta hatiku...


terkejut weyh...
bila tgk link dari sorg mber kat fb..
die cakap...
fb nk tutup dah..
biaq btoi kan..
so aq klik link tu..
tgk2 betul la..
admin dia cakap.. dia stress nak handle site ni...
boleh jadi gila katanya..
hahahah
dh taw mcm ni knapa wat dlu.. adeshh..
n selepaas 15 mac.. segala akaun n gambar2 dlm fb akn ilang..
mcm xcaya kan..
tp percaya lah..
nak tau lebih lanjut.. tgk cni facebook nak tutup
so kepada kawan2 sekalian..
ayuh.. kita selamatkan segala pic2 kesayangan kita, teman2 kita dan segala yg penting dlm akaun fb kita...
nt bila dh shutdown.. mmg kita xkn leh access lagi ke facebook
kepada kawan2 yg msih belum bertukar nombor telefon dan sebagainya..
sila lakukan sebelum 15/3/2011
emailkan...
tika_5688@yahoo.com

Friday, January 7, 2011

tahun baru... sem baru... jiwa pun kena baru...

salam chenta hatiku...

nmpak nya masih belum terlambt kan aq nk wish happy new year..
agak terlambat seminggu..
aq sesangat sibuk sejak 2 menjak nie...
smpai kadang2 menghadap lappy ..tp xtaw nk wat pe.. hehehe
sibuk2 wat sendiri... @ malas nk memerah otak mngarang di blog. hehe
nth ayat pun lintang pukang kan...
xfaham ker? wat2 faham je lah yer.. hehehe

ermmm dh masuk tahun 2011 kan..
sekejap je maasa berlalu...
terasa macam baru je semalam aq kena rotan tangan dgn cikgu letcumy sb tulisan buruk tyme kelas bahasa inggeris... tyme tu bru darjah 1...
terasa mcm baru semalam aq kena pulas pusat sb xbuat keja sekolah ngn cikgu sufiah tyme darjah 2...
tu suma cita 16thun dlu...
nth ape lah cita cikgu2 sekolah rendah aq sekarang..
tp kehidupan hari maju ke depan...
mmg sgt2 xterasa kan...
tahun nie.. tahun ke3 aq kt KL bergelar mahasiswa UM..
bermakna dh 3 tahun jgk aq dsh berjaya mengharungi kehidupan sebagai seorang perantau di kota metropolitan ni..
dr dlu aq xpernah terpk nk merantau jauh dri keluarga..
tp inilah takdir yg tertulis...
ermmm sebut je sem tiga suma org cakap..
besh la kan.. nk final years final sem...
hahahah kepala hotak korang...
aq ade lg setahun setengah okay...
sem 6 ni mmg sesangat byk cabaran...
walaupn bru seminggu masuk kelas..
yer lah.. sem6 ni mkin byk field works...
makin byk assignment..
mkin byk ilmu yg perlu digali..
sem 6 ni jgk menguji aq sebagai seorang bakal guru..
sem ni aq kena mghadapi 1 praktikal di taska..
mmg sesangat2 mencabar kan..
yg ku mampu... hnya la berusaha semampu yg mungkin...
berdoa agar ALLAh mempermudahkan segala urusan ku...
aq tahu ALLAH syg setiap umatnya..
sb pointer exam sem lepas.. sgt2 mengujakan. .hehehe
seyes aq sendri xpercya dgn apa yg aq dapat..
syukur.. dn aq mula yakin dengan kemampuan aq ...
dn jugak berkat dr doa orang2 yg syg aq serta keizinan ALLAH...

so.. mulai detik dan saat ini..
aq ingin memulakn azam baru...
jiwa baru..
semangat bru..
tp kekasih??
kekasih lama boleh tukar baru x??
heheheeh
kekasih hati masih belum ku temui...
mungkin suatu hari..
cinta itu akn bertandang kembali..
cinta yg sejati... cinta oleh pencinta ALLah yg setia...
aq sentiasa nantikn nya..

p/s : maaf lama x blogwalking.. n sila cari CBOX tika sebelah kiri yer... ade mslh teknikal sdikit..




Thursday, January 6, 2011

ade x sesapa tahu di mana pusat perlindungan kanak-kanak hIV sekitar KL, & PJ... kalu ade maklumat tlg inform sy yer..

ade x sesapa tahu di mana pusat perlindungan kanak-kanak hIV sekitar KL, & PJ... kalu ade maklumat tlg inform sy yer..

Answer here