BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Monday, October 25, 2010

aq dah jadi editor sebbuah buku taw!!!




salam chentahatiku...

lamanya x update..
bkn bz sgt pon.. dah berakhir sgala penyeksaan..
tgl lagi satu je presentation tuk sem ni..
hari slasa nie..
so, bz bkn alasan lagi kenapa aq x update blog..
ni alasan yg ada kena mengena ngn EntRy lepas...
sbnya... ialah.. MALAS... hahaha...

okeh.. xmau lagi jauh2..
nt penat nak ligan ( kejar)
berkenaan dgn entry aq...
jom layan ni....
assignment aq utk dis sem.. aq kena wat bigbook..
untuk dak2 prasekolah..
so dlm buku ni...
perlu ada beberapa konsep2 yg bersesuaian dgn tahap umor mereka..
so...
jom baca cita nie..
n komen...
actually.. buku ni aq wat bersama 3 lg mber..
yg sowg IMA kalu xde dia.. mmg xjadi buku ni..
sb dia sorang yg sangat3 kreatif.. dia yang melukis...
yg sorang lagi IDA.. ida yg reka cerita nie..
n last but not least.. IJAM... tukang KAler , tukang gunting n tukang beli barang..
n AQ.. opcoz la tkang kacau jer.. hahah eyh..
aq pun melukis gak,,aq pun pemberi idea, aq pun mewarna, aq pun mengunting jgk..
n aq tlg touchup apa yg patut..
yg penting KERJASAMA...
modal utk buku nie.. sorang RM30 ..
mmg byk habis duit.. tp skit pun xnyesal..
sb kami happy bila tgk hasil buku kami...

layanzzzzz










(nak baca sambungan cita dia... sila klik ke FB sy.. ( tika atika) xpun sila request yer..
nt sy akn wat 1 entry khas cerita "kisah disebuah taman")


0 yg prihatin: