BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Saturday, September 4, 2010

oooo ooo ooo balik kampung...

salam chentahatiku....

1st of oll..
nak say sowey..
pada sape2 yg dtg kat umah tika smlm..
tika de je on9..
tp xmampu nak berkunjung kembali...
kepala terasa berat + selsema...
n quite bz packing barang nak alek kampung
yeaaa...
hari ni tepat jam 10 saya dengan rasmi nya..
ehem3...
akan berada dalam train utk ke butterworth..
hahahahah
agak keJAKUNan skit ye..
almaklumlah..
ni 1st tyme nak naik keta api...
so...
mybe t kat kampung tika xdapat nak bw slaloo..
sb bedahband tika tu mcm de problem je ngn lappy ni,..
de mslh rumahtangga kot..
ye lah sejak2 lappy ni kawen baru..
bedahband tu pun merajuk.. hahahah

so kawan2.. doakan tika selamat sampai yer..
xsabar rasanya..
nak smpai umah...
hope kepulangan ku di nanti dengan penuh rasa gembira oleh ahli keluarga..

last but not least..

TIKA NAK MOHON AMPUN DAN MAAF KEPADA SEMUA BLOGGER..
READERS OR SILENT READERS YG MENGIKUTI PEKEMBANGAN TIKA..
DALAM BLOG CHENTAHATIKU NIE...
SEKIRANYA..
SEPANJANG KITA BERKENALAN DI ALAM MAYA INI...
TIKA @ CHENTA TIKA'S ENTRIES ADE MENYINGGUNG PERASAAN
KENALAN2 TIKA DI LUAR SANA...

SELAMAT HARI RAYA ..
MAAF ZAHIR DAN BATIN...

*Yg dok area penang tuh.. yg rasa dekat2 ngn penang sila2 la ke rumah yer...

2 yg prihatin:

apik pehe said...

hehe..apik duk kt kelantan..
agak2 dekat x ngan penang?
hehe

NiNa' said...

selamat ari raya.
jalan leklok tika~