BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, August 18, 2010

JOIN CONTEST : GIFT TO THE LUCKY PERSON



SALAM chenta hatiku...

buat julung2 kali nya..
ngeee...
mcm aq plak nk wat contest kan...
actually.. ni 1st tyme nk join contest..
pecaya x?? opcoz u ol kne pcaya..
sb sblm nie mcm xde minat nk join..
heheheh
sb taw sah2 kalah..
ngeee...
ni pun saje suke2..
so contest ni dari Aisumi's style
klik la nk tgk syarat2 die..

n tetiba terbekenan kat 1 dress@blouse nie kan..
sweet sgt...
jom2 tgk
ni die pnye syarat...

  • Follower di blog aisumi style..

  • ----{@ done...

  • Buat satu entry berkenaan aisumi style.. (link kat ke blog ini yer)

  • -----{@ ni dah wat.. ngeee

  • Letak 1 gambar sahaja dalam entry blog korang ( gambar di ambil dari blog aisumi style)
------{@ ini pilihan hati sy

  • Terangkan kenapa pilih gambar tu..
----{@ ermm knapa sy pilih gmbar nie??? actually sy teringin sgt2 nak pakai bju yg mcm gini... mesti cantek bila digandingkan dgn cardigan full @ half xpun mix ngn inner... wahh mesti sy kelihatan feminin.. ngeee n pakai dgn denim cheetah bru sy.. haisshh xdapat nk bygkan.. n colour die pun simple n menarik.. dark purple @maroon.. i like it... juz dapat bygkan je lah.. heheheh saiz xplus kurang dipasaran... ngeeee
  • Last sekali letak kenyataan ini:- Saya tahu contest ini dari ..............?
-----{@ ermm dr mana yer.. rasa nye tyme sy blogwalking kot... sy juz klik next blog!... heeheh AIsumi's style

2 yg prihatin: