BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, July 20, 2010

weyh mana pegi air kat kolej nie???

salam chenta hatiku...

hurmmmm sapa curik air niyh...
cepat pulang kan...
jgn dok nyorok okay...
hahhaha
sowey2... emo skit pagi2 niyh..
yer lah mana xnya...
dr semalam...
air xde...
nak buang itu xleh.. nak buang ini pun xleh.. haisshhh
masalah tol.. nama jer universiti ...
tp setiap sem mesti xda air..
apa cer?????
dlu tyme sek rendah pun..
xpenah yg xdak air taw...
so... kna la mgangkut air dari sana sni..
mencari merata air ..
smpai nak k@#$ing pun basuh gne air water cooler,,,
sejuk oi...
hahahah mmg the besh of the year ar,,,
then kelas kul 1 japg...
cari punya cari...
yeaaaa aq jumpa air,..
hahha
kat toilet..
mandi je lah.. dr xmandi langsung kan...
so now aq dah wangi k..
siap syampoo ag...
aq pun xfhm lah..
knapa ngn UM nie,...
awal sem ja.. mesti xda air..
xkn tiap sem nak baik pulih....
dah la tgh serabut nak wat presentation senin nie..
1st group woi...
mana nak cari idea kalu mandi 1x je 1hari..
hahahah
gilak..
.
pic terbaru di sem baru... amcm???

dah2 jom nak g siap2 nak g kelas...
semangat n azam baru..
nak rajin g kelas taw...
doakan eyh


2 yg prihatin:

cik panadol said...

dah biasa alami benda ni masa kt hostel dl...kdg2 sampai seminggu takde air...last2 pihal kolej terpaksa sewa bas bawa kami g mandi kat jeram haha....

tiKa_AkiTa said...

hahahah... besh nye g mandi kat jeram..
ni hbis kuat lori air syabas tu datang.. nk x nk berangkut la ... hehehheeh