BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Related Posts with Thumbnails

Saturday, July 31, 2010

tips baju kering cepat...

salam chenta hatiku...

sesangat penat mlm nie...
huaaaa... ni lah padahnya dah lama xbasuh baju gne tgn...
slaloo gna tenaga jepun...
tp dah serik sejak dia telan duit aq 3ringgit..
so...
skrg aq insaf...
bsuh baju 1 baldi penuh..
tgh malam...
n ampai dlm ujan...
tp bawah bumbung ar..
hope sok panas terik/
agar baju aq tidak berbau hapak..
kalu x.. kne cop duit plak bli febreez..ngeee

p/s: actually entry ni xde kena mengena dgn tajuk..
sila jeling2 tajam dengan sy... ehehehhe

Friday, July 30, 2010

pelajar um jatuh dr tingkat 5 dan meningal dunia

salam chenta hatiku...

terkejut bila tgk kat status fb sorg mber die..
da budak pasum jatuh bgunan ...
ini mnyedarkan aq..
kalu dah smpai waktu nya.. ...
dalam apa jua keadaan sekali pun..
xda cepat @ lambat..
kita tetap akan mengadapNYA

ni berita lanjut UM today
klik utk kesahihan

Dikemaskini Universiti Malaya , 6.30 pm : Mahasiswa Pusat Asasi Sains Universiti Malaya (PASUM) mati jatuh bangunan jam 2.35 petang di Kolej Kediaman Dr Nazrin Shah (Kolej Kediaman Ke-12) Universiti Malaya.

Menurut sumber, Zulkhairi Azmi bin Md Bukhari, 19 tahun, jatuh ketika ingin menyeberang tingkap ke bilik rakannya di bilik bersebelahan. Mahasiswa tersebut mati di tempat kejadian.

Mohd Syahid b. Mohd Zaini, ahli Kabinet Majlis Perwakilan Mahasiswa Universiti Malaya (MPMUM) ketika dihubungi berkata beliau simpati terhadap keluarga mangsa.

“Saya menggesa Pihak Pentadbiran Kolej Kediaman Ke-12 menguatkuasakan langkah keselamatan agar kejadian sebegini tidak berulang.”, tambah beliau lagi.

Beberapa pegawai keselamatan semasa dimaklumkan berkali-kali oleh beberapa pelajar menyangka bunyi seperti sesuatu terjatuh ialah ’sampah’.

“Pada awalnya mereka menolak laporan kami yang ada budak jatuh bangunan,” jelas seorang pelajar yang menjadi saksi kejadian.

Dalam pada itu pihak pentadbiran universiti mengambil keputusan menghantar jenazah Allahyarham ke Mersing. -Umtoday



Thursday, July 29, 2010

dah pandai wat scroll box...

salam chenta hatiku...

mmg jujur aq cakap..
aq berblog nie cuma pndai menaip isi hati..
seyesly aq xreti pun nak wat yg len..
suka tgk blog org len.. mcm2 aplikasi ade...
n td tyme blogwalking.. aq jmpa...
tutorial scroll box...
mmg teringin lama dh nak wat..
ari tu ade skali try.. tp xjadi..
padahal amek dr page blogger yg sma..
ye lah aq xpandai..
akhirnya..
hari ni berjaya jgk aq bt..
nak tgk??
tgk la kat side bar aq...
kat award box...
heheh
nyway thnkz to cik aidacomei..

selamat pagi dunia...

salam chenta hatiku...

ari ne kelas kul 9...
pas subuh td aq xtdo dah...
n now dh bersiap..
aq bgun pagi td dgn harapan...
aq akan lebih matang
dan tabah menghadapi kehidupan ini
dari hari2 sebelumnya,...
kawan2... tolong doakan aq yer...

Wednesday, July 28, 2010

aq dan air mata...

salam chenta hatiku...

bila aq cakap aq terasa nak nanges...
mmg btul2 aq nanges...
dan tadi...
dalam kelas aq nanges..
sakit weyh...
sebak weyh..
tp aq try tahan..
mber2 suma dh tegor..
mls nak ckp byk..
then aq balik bilik...
aq trus nanges...
nanges sekuat hati,,
pas nanges.. bru rasa ringat skit beban..

i need them always be wit me not be my enemy..

salam chenta hatiku...
kenapa mereka2 susah sangat nak faham aq???
sedangkan mereka2 jgk pernah berada di usia aq...
aq tahu siapa aq..
n aq jugak akn sentiasa sedar siapa aq...
tp mereka2 hanya mahu mencari salah aq...
aq dah seupaya mungkin cuba dekati mereka...
tp mereka langsung tidak mencuba itu..
apakah mereka tidak sedar aq jgk seorang manusia...
knapa mereka boleh ada orang lain untuk menyayangi dan disayangi..
kenapa tidak aq???
aq perlukan sokongan dari mereka...
bukan cemuhan..
aq tidak berbuat salah...
aq hanya ingin ada nilai seorang insan...
sentiasa disayangi..
salahkah aq??
sampai bila aq hanya perlu bergantung pada mereka??
aq tahu alasan mereka hanya duit..
aq sedar aq bkn banyak duit..
tp biar miskin duit.. tp kaya dgn kasih syg...
melawat orang yg penah menabur budi pada kita satu kesalahan??
aq bkn ingin berfoya2...
tp mereka tidak pernah faham...
mereka seakan sudah lupa waktu muda mereka...
mereka hanya mahu aq blaja..
tp mereka lupa...
kehidupan aq jga sbg manusia...
aq akur...
kalu itu yg mereka mahoo..
tp aq sentiasa berdoa.. agar mereka lebih memahami...


bila aq panas hati

salam chenta hatiku...

terasa sangat panas hati..
bila ada ahli group bertindak melebihi ketua..
aq tahu aq ketua yg serba kekurangan,..
tp plsss percaya kan aq...
tlg aq la apa yang patut...
bkn salahkan aq ats apa yg jadi...
sepatutnya diorg pun kena alert ats ape yg perlu buat..
nasib la aq amek diorang masuk group aq..
kalu x...
haiishhh...
tolong la support aq..
bukan kondem aq..

plsssss

Tuesday, July 27, 2010

saya chenta dia (bah.2)

salam chenta hatiku...



hari isnin yg sedang2 aje...
huhuhu..
tp ok la.. 2 kelas cancelled..
so aq truskn field work yg tergendala jumaat lepas...
n now aq dh ade kat bilik...
sunyi lagi..
sorg2...
n aq tetiba teringat dak notty lak..
so... aq wat entry niyh...
so ni sambungan entry saya chenta dia (bah.1)
aq panggil dak ni c nottty... hurmmm knapa yer
sb die mmg notty...
mmg xmakan saman nye budak ni..
tp aq plg syg die maaa...

ni profile die...

nama: QURRATUL AIN NABILA BT MOHD YATIM
umo: 3 tahun 10bln
sek: hr tu pegi sek 3hari je...
siblings : sorang2..( sb tu manja lebih)
nickname: adik, nabila, n adik luqman panggil kakak long, Wan n cikgu n kaawan2 sekolah pgl Ain..
hobi: menconteng (smpai dinding umah tok hbis die conteng), snap pic (pntg dapat hp mummy die), menangis (plg kerap dlm sehari) n dak ni suka jadi waiteress... heeheh n paling petah bercakap... bercakap tanpa henti..
cita2: polis kot...
die ni manja gak.. n pandai cakap...
dlu dia ada bela sekor kucing (comot) tp dah arwah dh kucing tu..
tyme kucing tu mati, die nanges.. hehehe
meh ikuti dialog2 ngn dak notty nie...

situasi 1: tyme nak kejut aq bangun tido

bang..bang...bang.... (die ketuk pintu dgn batang penyapu)
nabila: mummy...mummy...
aq: (senyap lg mlas nak mnyahut...)
nabila: ika.. ika... bgun...
aq: masih x menyahut..
nabila... ika..ika.. bangun.. ni mak nie...
aq: hoi2... bising pe nth??
nabila: bangun dah petang nie... (dgn lorat mcm org tua2 bercakap)
aq: sebab xtahan dgr die bising...aq pun bagun bukak pintu...
nabila: huaaaa antu.... (trus lari...)
aq: &^*&^%$$#@....

1. tyme g tgkap pic kat studio... mslh tol..bkn reti senyum

2: ni anak hantu jerangkong.. huhuh kata kat mummy hntoo sgt...

situasi 2: dialog dgn mama die

nabila: ma... dah pkui bapa la nie??
mama: kul 10...
nabila: ma.. jom kita balik...
mama: sat la.. nak sembang ngn tok..\
nabila: jom la kita balik...
mama: sat la(dgn nada sedikit marah)
nabila: adik nak tgk gambaq indu nie... satgi habih...
seisi keluarga: gelak.. hhahahah.. p la blik..

1. ngn kak peyun men tepi pantai..

2. wat muka sememeyh.. heheh

situasi 3: kena marah dgn wan (abah aq)

die suka kaco anak buah aq yg lagi sorg...
baby lagi...
so wan dia marah la...
wan: ain.. jangan wat mcm tu... ( dgn nada yg sedikit tinggi)
nabila..: trus lari... p kat hall 1 lagi... nanges...
huuuuuuuaaaa hmmmmm ...suma orang xsayang adik dah...
suma orang benci adik... huaaaa...
aq: cuba mainkan peranan ... tu la adik... sapa suh adik kaco dik akim...
nabila : suma orang xsayang adik...
aq: dak aih.. suma org syg adik.. dh adik xdgq cakap.. dah2 p mintak maaf balik kat wan...
nabila... trus jlan pelan2 p kat depan... wan... nak mintak mayaf... huhuh

(kan besh jadi nabila... bleh mintak maaf secara terbukak... )
n dak ni.. kalu setiap kali dia nk balik umah dia dr umah aQ (padahal umah sebelah je pun) or die nak g mana2... mesti n semestinya... dia akn datang salam suma org kat umah... siap peluk cium ag... ingt lagi tyme aq nak g umah abg aq... die siap pesan ag... ChaQ.. bawak keta leklok... jaga mummy leklok.. huhuhuh...



1. kat kfc.. tyme aq bwk die kuar ngn my ex-teddy
2.die cabut pokok cendawan kat umah pak CHaQ dia..

situasi last but not least: bru nie tyme aq kol die
dak ni ade hp 1 taw... mmg die usung g mana pun... hp btul n still bleh berfungsi...



mummy: hello
nabila: sapa nie??
mummy: bleyh cakap ngn nabila?
nabila: mummmyy....
mummy: mummy mana???
nabila: alah... adik taw... ni mummy ika...
mummy: heheheh adik dok watpa?
nabila:xwatpa.. tgk gambaq indu ja..
mummy: gelak...hahahah
nabila: mummy dok katna??
mummy: kat sek mummy la.. kt Kl..
nabila: oooo sok dik nak ajak mama adik p kat mummy la...
mummy: ha ok..
nabila: mummy.. bila nak balik?? makan bohyan.. (durian)
mummy: mcm mana mummy nak balik.. jauh tau dak...
nabila: ala.. mummy naik bas.. pastu trun kat balai polis tu.. adik p la amek..
mummy: speechless...
nabila: mummy... mummy bila nak balik?? adik rindu kat mummy ni... adik rasa lama dah xjmpa mummy...
mummy: sok ni mummy balik la...
nabila: diam...
mummy: adik... adik... adikkkk...
nabila: ya mummy..
mummy: adik dok wat pa???
nabila: sat la.. adik dok ingt muka mummy nie.. heheheh
mummy: speechless..
(sebak weyh.. dak kecik pun taw erti rindu... ) mmg aq tgh rndu gila kt dia...


1. tyme nak g kenduri.. tgk tol2 kt mulut dia.. huhuh pakai gincu tu..
2: tyme g tgk wayang cita sher



1. ngn frog dik akim tuh
2. mmg kuat minum susu dak nie


1. basikal baru wan kami beli.... cantik dak... (dia mmg gila warna ijau)

2. comey x saya?? tyme aq kne ngasuh.. kecik lagi tyme nie


bila nabila jmpa spec mata..
1. die kecik lagi.. still bertatih...
2. tyme tgu mama p bli kFC.. da besar..



Sunday, July 25, 2010

mimpi itu vs panggilan dari abah

salam chenta hatiku....
entry seawal jap sebelas pagi di pagi ahad yang sepi...
amboi...
mcm ayat puitis plak..

hahahha
ni kira awal la aq bgun pagi nie..
tu pun sb dapat kol dari abah...

tp tyme nak jawab kol tu..

aq masih bermimpi..

so xsempat la nak jawab..
.
korang2..

korang nak taw x ape yang aq mimpi??
jeng jeng jeng...
mimpi moon...

eyh2 bukan2...

bermulalah cerita ...
mimpi itu actually aq pergi 1 tempat ngn mak aq..
tempat tu lebih kurang mcm paya bakau la...

then laluan die berbukit2...
naik batu2 besar, kne langkah pokok2 yg tumbang..
.
n sepanjang perjalanan nak ke muara...
ada orang2 kampung..(aq xkenal sorg pun)

mybe orang kampung mak... (dlm mimpi tu lah)
diorang pandang kitorang dgn muka yg wierd...
diorg tgh tangkap ikan kot...

aq ngn mak pun berjalan lagi...

berjalan, berlari, memanjat, menjauhi org2 yang ade.
then kitorang pun smpai kat muara tu...
kira mcm hujung skali la..

aq xpasti untk apa mak ajk aq g situ..

mak dah turun dalam air tu...

aq masih di ats..
ilangkan penat...

tetiba...

tyme aq pandang sekeliling...

aq ternampak...
lengan orang..

tp besar mcm tangan yang dah kembong...
dah biru..
aq trus menjerit cakap kat mak..
orang kampung cakap...
ada mayat area tu...

aq ni penakut skit..

aq trus lari tinggal kan mak...

tyme aq lari tu...
orang kampung masih dalam pandangan yg menakutkan..

aq lari... lari.. dan lari...

n
ade sorang mamat tlg aq lepas dari pokok...
n dia bawak aq balik ke kwsn kampung...
aq tetiba jadi risau takut jadi apa2 kat mak aq..

aq nanges...

tetiba aq dgr...
"aq jatuh cinta lagi....
untuk yang ke sekian kali..."
hahahah...
ringtone aq lagu kangen band "jangan menangis lagi"
then aq tgk screen hp sony aq...
tertera nama my daddy...
tetiba berderau darah aq...
dulu tyme sek..
. bila aq kuar ja..

mmg aq paling xsuka bila abah kol..
dia suka marah2 suh balik awal...

huhuh tp pagi nie..
aq trus je nak jawab...
ye lah bkn aq da wat salah...
tp bila nak jawab ja.. dah behenti bunyi..
ingt nak smbung tdo balik aq mula rasa lain..
tkut ade sumthing abah nak cakap..
yelah.. mana penah abh aq kol pagi2...
then aq kol abah balik.. 'waiting call' plak..
tgh kol sape la plak abah aq niyh..
hati lagi rasa xsedap...
mane thu ade sumthing yg berkaitan dgn mimpi aq tuh...

aq kol lagi...
n aq dapat dgr suara abah...
aq tnya knapa abah kol??

upenye... die juz tanya aq dah daftar memilih ke blum..

hurmmm maklum la.. aq dah layak mengundi okay..

alhamdullillah.. ingt ade yang xkena td..
tp ht still xsedap...
yelah tyme abah kol.. die kat luar..
mane thu ade pape jadi kat umah..
trus aq kol umah...
n mak yang jawab..
lega skit rasa hati nie...
kat umah semua nya selamat...
n aq mula menaip entry nie..
heheheh
upanya aq terlalu rindukan mereka...
rindu kan mak.. rindukan abah... rindukan suma abang n kakak aq...
n yg plg penting rindu kan c notty n c boolat...
kasih keluarga keakhir hayat...

Saturday, July 24, 2010

jom tgk!!!


salam chenta hatiku...

tgk ade nampak ape2 yg lain x kat blog chenta nie??
meh2 komen sal header bru chenta hatiku ye...


ni yg lama....

dan yg ni yg terbaru...



mana lagi chantek???



award dari hanietwities... tQ2..



salam chenta hatiku....

hari ni hari sabtu...
hari sabtu yg mcm hantu..
hahahahah
yer lah mber aq tdo kat bilik..
pgi2 jer die dah nyanyi2 dlm bilik aq...
so bilik ni xsunyi lagi mcm sabtu lalu..hehehe
n bila aq mula nk blogwalking...
tgk kat shoutbox aq..
cik hanietwisties suh g amek award...
ha... sbtu yg happy kan..
bgun pagi dah ade hiburan..
dah tu dapat award lagi...
ni lah award die...


sy dah jadi follower dia.. n dia kasi award yg chantek nie...
thank you so much cik hanie ye...
ni syarat2 untk amek award dr page die...

1. Wajib follow blog saya :)
2. Saya akan memaklumkan dekat shoutbox
blog yang akan diterima award ni
3. Siapa yang nak bagitau kat blog saya
jangan malu-malu ya! ;)
4. Lepas dah ambik award ni beritahu dekat
shoutbox saya.


Friday, July 23, 2010

saya chenta dia (bah.1)

salam chenta hatiku...

hari ni sedikit bosan.. kelas dibatalkn..
n planning nak g wat field work plak terpaksa cancelled last minute..
hurmmm so bila dh dok sorang2 ni..
mula lah.. timbul rasa rindu..
pada dia..
dia yg pertama dlm hidupku stelah aq bergelar ibu...


si ibu n anak nye

ermmm ibu??
ibu saudara a.k.a maksu...
hahhaa
rindu gila kat dis mulut murai gurl...

*kecik2 dah pandai nak melaram

biodata :

nama: NURUL NAJJATI BT YUSMADI
UMO: 8tahun
tarikh lahir: 3/8/2002
hobbi: gossip, baca buku cerita
siblings: 2.. sulung
nickname: mak n abh dia pgl nurul... mak2 sedara slaloo pgl kakak @nurul, adik nabila pgl kak pey'on@ nurul najati,
tabiat: suka gigit kuku, xleh gigit kuku dia gigi bibir, kadang2.. kuku tgn aq pun dia nk gigit...
kelebihan: comey, pandai cakap, pandai gosip, pandai komplen, pandai baca signboard... hahah
garang...

kelemahan : takut kt anak lembu wan, sensitif (mcm maksu dia), kuat melawan, geli yg
melampau..

*dia pun gila posing

meh nak cita kit sal dak nie..
hurmm napa aq panggil dia c murai...??
sb mulut dak nie leyh tahan gak ar...
so so so lazer...
mmg kalu dia cakap.. korang xpcaya dia tu dak umo 8thun..
dah besar upanya anak buah aq sowg nie..
ni dialog dia...

*ni kat hospital.. tyme tgu mak die bersalin adik dia...


situasi 1( aq tgh bersiap2 nak kuar)

nurul : amboi maksu... pakai segak2 nak p mana tu???
aq: nak kuaq sat.. awat??
nurul : hurmm tu nak kuaq jmpa marka la tu??
aq : jmpa kawan maksu la...
nurul: tipu la.. xkan jumpa kawan lawa2 mcm nie... ha nurul habaq kat wan (abh aq)
aq: habaq la.. xtakut...
dr bilik aq dh bleh dgr dia merepot kat wan dia.. adushh...

dlm keta nk g sp... tgk smpat ag nk bergambar..

situasi 2 (aq p tdoq kat umah dia.)

aq: nurul... keja sekolah adak dak??
nurul: xdak...
aq: meh nak check...(aq pun belek 1per 1 buku dlm beg)
aq: ni awat xwat correction...
nurul: xpa la.. cikgu xsuruh buat pun... (padahal... kat buku tu cikgu siap tulis ngn pen merah DO YOU CORRECTION)
aq: dah2.. bek nurul buat..
nurul: xmau buat.. cikgu bukan marah.. malas la.. nak men ngn adik
aq: mana bleh malas.. cepat buat.. satgi habis men la ngn adik.. kalu x.. maksu habaq kat abah..
nurul: (dgn muka yg mcm lepat basi) mai sni nak buat... kalut(sebok ) ar maksu nie...
haiishhhh...

pas wat keja sekolah... pjuk aq nk men game plak.. hah thu pun


situasi 3... perbualan nurul ngn maklang (kakak aq)
petikan dibwah telah di adaptasi versi tika ok..

mak lang : nurul meh makan nasik..
nurul: xmor... xlalu nak makan..
maklang : awat xmor makan plak.??
nurul: saja la.. nurul nak jadi mcm maklang... kurus slim ja...
maklang : hahahah (gelak)
nurul: nurul xmau jadi mcm maksu ika ...G$#oK....
panas sedikit hati yg mendengar nya...\


*ni tyme kat umah aq... yg bju itam tu,,, die pkai bju aq.. sv ty nmpak besar... heheh



Thursday, July 22, 2010

saya nak air...

salam chenta hatiku...

tolonggggg saya mahu air...
saya mahu mandi...
sy mahu cuci muka...

tolong beri saya air plzzzz...

sekian...
kehidupan sedikit stress minggu nie..
disebabkan masalah air di UM
harap maklum...


Wednesday, July 21, 2010

when i walk without them...

salam chenta hatiku...

waahhh.. tajuk nk skeeping kan..
hahahah
actually...aq ni bkn reti sgt nk speaking nie..
skeeping pun xlepas rasanya..
aik??


dah2 abaikan...
kalu bila aq dah speaking..
means aq tgh marah... ok..
ewahhh...
tp btul la... stiap kali aq rasa nak marah pada sumthing or sumone...
mesti aq speaking..
mybe kalu aq cakap bhsa melayu..
tkut terkeluar perkataan2 yg xelok kot...
tp mcm lah aq ni terror sgt speaking kan..
tp xpe..at least aq guna jga sepatah sehari.. hahahah
ok2..
berbalik pd tajuk entry aq...
skrg nie.. thap emosi aq btul2 not in a good condition..
xtahu lah..
mslh hormon agaknye,...
n trasa diri ingin bersendiri dr mereka2 yg selaloo rapat dgn aq..
knapa??/
hurmm ini lah yg menjadi persoalan di minda aq stiap kali i walk without them...
padahal mereka2 ni xde lak wat salah pada aq...
n ayat english kali nie aq tulis tanpa rasa marah okay..
juz tgh confiusing...(nth btul ke idok spelling die..)
knapa ngn aq skrg ni??
asyik nk sorg2..
kdg2 terpk...
btul ke aq dh bleyh idop berdikari (berdiri di ats kaki sendiri tnpa mengharapkan org lain)
tp xjgk.. mana leyh idop without fren n so on..
sb hidup ni memerlukan each other...
pk lg...
.
.
.
.
.
.


now aq btul2 buntu...
tp seyesly aq rasa tenang bila dgn mereka 1 masa dlu..
tp bila aq sorg2 mcm skrg..
tenang tu tetap ada...tp terasa sumthing missing..
adushh pening kan kalu pk sal hdup nie..
mybe now aq dah 22years old...
perolahan umo cuba mematangkan aq...
n memerlukan aq berikan msa utk diri sendiri,.,
thingking n finding watever that i haven't get yet...

p/s; somebody plsss n plssss give me an advice.. to make me more cool...



Tuesday, July 20, 2010

ade orang ajak aq kapel...

sLAM CHEnta hatiku...

ni entry yg ke2 utk hari nie..
hhehehe
mood nak menaip memuncak..
kebosanan dlm bilik sorg2...
air plak still xde..\haisshh
tetiba aq trima 1 msg...
mcm nie bnyi die
" hye my... my dah makan?? dah hbis kelas lom??
dy bru abis kelas ni... "

mak ai... melompong bjik mata aq weyh...
dia nie buang tebiat ke panggil aq my???
my for mummy okay...
aq bru nk type msg...
"awk ni demam ke??
tp xjd send.. teringat lak last nyte tyme aq msg ngn die...
ok lah.. memandang kan sy pun tgh "zeroo" skrg..
sy terima awk jd bf sy..
tp dengan syarat...
sy still dapat kebebasan utk berkawan dgn sapa sje..
n awak pun...lg 1 plzzz jgn kuat merajok...sb sy nie xreti nak pujuk ...
n lagi 1... plsss jgn pgl sy sayang... sb sy xsuka...
terkejut aq weyh...
tyme aq tulis msg tu... rasa nya aq tgh mimpi kew??
huhuhuh

eyh btol la... aq dh terima dia.. even ht aq still 50/50...
xpe lah bg die peluang kn...
sal syarat tuh..
dia cakap ok dia sggup terima...
mmg xpercaya ar...
tp msg smlm still sy awak lg..
tup2..
td dapat msg ... my n dy plak.. adoiiii,,,

p/s: ade pape komen or syarat or advice tlg tgl kan komen yer... sgt memerlukan advices

weyh mana pegi air kat kolej nie???

salam chenta hatiku...

hurmmmm sapa curik air niyh...
cepat pulang kan...
jgn dok nyorok okay...
hahhaha
sowey2... emo skit pagi2 niyh..
yer lah mana xnya...
dr semalam...
air xde...
nak buang itu xleh.. nak buang ini pun xleh.. haisshhh
masalah tol.. nama jer universiti ...
tp setiap sem mesti xda air..
apa cer?????
dlu tyme sek rendah pun..
xpenah yg xdak air taw...
so... kna la mgangkut air dari sana sni..
mencari merata air ..
smpai nak k@#$ing pun basuh gne air water cooler,,,
sejuk oi...
hahahah mmg the besh of the year ar,,,
then kelas kul 1 japg...
cari punya cari...
yeaaaa aq jumpa air,..
hahha
kat toilet..
mandi je lah.. dr xmandi langsung kan...
so now aq dah wangi k..
siap syampoo ag...
aq pun xfhm lah..
knapa ngn UM nie,...
awal sem ja.. mesti xda air..
xkn tiap sem nak baik pulih....
dah la tgh serabut nak wat presentation senin nie..
1st group woi...
mana nak cari idea kalu mandi 1x je 1hari..
hahahah
gilak..
.
pic terbaru di sem baru... amcm???

dah2 jom nak g siap2 nak g kelas...
semangat n azam baru..
nak rajin g kelas taw...
doakan eyh


Saturday, July 17, 2010

sabtu yang kesepian...

salam chenta hatiku...




nak wat pe ye pagi sbtu nie??
ehhh pagi lagi ke??
dah tengah hari la...
roomate aq g kelas... so dah di tinggalkn pagi2..
n now mngadap my hubby...
nak cari journal utk bhan presentation ISNIN ni,,
tp xjmpa2 pun..
penin2..
kan bagus ade bf...
tyme sunyi2 mcm nie..
leyh dok msg2 ke..
dok gayut2 ke..
dok g shopping2 ke..
adooii... shopping???

nk cari wet kat mane niyh??
ptptn mybe akn masuk dlm RM800 jerk..
n sem ni... byk field work..
mmg byk nk kena guna wet..
asginment buku gergasi pun wet lagi..
mmg makan biskut kering je lah..
hahahaha